Prehrana

 

Današnji hitri tempo nas pogosto sili, da jemo hitro prehrano, ki poleg pomanjkanja gibanja prinese odvečne kilograme, slabše počutje in neredko tudi zdravstvene težave. Izboljšajmo si življenje z rednim gibanjem in upoštevanjem načel zdrave prehrane.

HYPOXI terapija upošteva dejstvo, da se vsak človek prehranjuje popolnoma drugače. Zato vam bo HYPOXI trener v studiu pomagal oblikovati optimalen načrt prehrane, ki bo ustrezal vašemu HYPOXI treningu. Prehrana, ki je individualno prilagojena potrebam vašega telesa, vam bo pomagala doseči vaše cilje.

Dietam se poizkušajmo izogniti, saj dolgoročno redijo. Pazimo, da jemo pravilno in vsaj štiri- do petkrat na dan. Pred HYPOXI vadbo uživamo ogljikove hidrate, po vadbi pa beljakovine, oboje lahko kombiniramo z zelenjavo in sadjem. Na vmesne dni, ko ne obiščemo HYPOXI studia, jemo normalno uravnoteženo zdravo hrano s čim manj sladkorja in maščob. Samo, če bomo jedilnik sestavili iz raznovrstne hrane, ki jo imamo radi, bomo tak način prehranjevanja vzdrževali tudi v bodoče in tako ohranjali svojo težo.