Opis naprav

 

Na voljo so štiri sodobne naprave za HYPOXI trening. Naprave za HYPOXI trening ciljano  delujejo na določena problematična področja telesa in kombinirajo zmeren trening za izgorevanje maščob z aktiviranjem cirkulacije krvi v dotičnih predelih telesa. S120 in L250 ciljata na problematične predele nog, bokov in zadnjice. Vacunaut oblikuje trebuh. Za doseganje čvrstejšega vezivnega tkiva in privlačnejšega izgleda kože pa uporabimo HYPOXI-Dermology.

Hypoxi Dermology

 

HYPOXI-Dermology se uporablja za učvrstitev kože. Aktivacijske celice v HD-tlačni obleki delujejo na prizadete dele telesa, medtem ko se vi sproščate na udobnem, ergonomsko oblikovanem HD Comfort ležišču. Izmenjavanje podtlaka in nadtlaka v kar 400 aktivacijskih celicah hkrati deluje na problematično področje po principu ventuzne masaže, vendar brez kakršnihkoli škodljivih posledic.

Vacunaut

 

Vacunaut cilja na problematično področje trebuha in bokov. Vacunaut-stolp ustvari potrebne tlačne pogoje, ki se prenesejo v posebej zasnovano tlačno obleko. Aktivacijske celice v tlačni obleki izmenično izvajajo podtlak in nadtlak na celoten predel trebuha in bokov. Hkrati pa izvajate zmeren trening za izgorevanje maščob na tekalni stezi ali kakšni drugi kardio napravi.

Trainer S120

 

Trainer S120 združuje tri načela za učinkovito zmanjšanje neželenih maščobnih depojev na predelu nog in zadnjice: podtlak in nadtlak kombinira z zmerno vadbo. Vakuum sesa kri v kožno in maščobno tkivo in s tem povečuje oskrbo s hranilnimi snovmi. V fazi kompresije se vrši transport (odvajanje) krvi in telesnih tekočin. Zmerno gibanje pa pomaga, da razgrajena maščoba v mišicah izgori.