DoTerra

V našem studiu vas vedno pričaka prijetna aroma, za katero se moramo zahvaliti edinstvenim, 100% naravnim terapevtskim eteričnim oljem DoTerra.

Da pa ne boste samo vonjali, vam nudimo tudi posebno masažo, imenovano ATT!

"DoTERRA Aroma Touch Tehnika - ATT" oz. če poskušamo prevesti "Tehnika Dotik Arome" je klinični pristop k uporabi eteričnih olj vzdolž energetskih kanalov (meridianov) in kontaktnih točk hrbta in nog, z namenom urvanoteženja obeh živčnih sistemov (simpatični in parasimpatični živčni sistem) telesa. To tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; ATT izboljša počutje telesa z zmanjšanjem fizičnega in psihičnega stresa ter s podpiranjem imunskega sistema telesa. Tehnika je zelo preprosta in primerna za vse; je tudi zelo intuitivna tehnika, pri kateri se uporabljajo čista certificirana eterična olja DoTERRA (CPTG Certified Pure Therapeutic Grade), ki vam prinesejo neprimerljivo telesno izkušnjo.

 

ATT vključuje štiri osnovne korake, z namenom zmanjšanja sistemskih stresorjev (obremenitev) na avtonomno ravnovesje. Vsak korak vključuje uporabo dveh eteričnih olj oziroma mešanico eteričnih olj, ki so posebej oblikovani za podporo zdravega psihičnega in fizičnega delovanja telesa, kar nam prinese dolgoročno dobro počutje.

 

Trajanje: približno 40 minus; v tem času se telo popolnoma sprosti in začne delovati pravilno, brez blokad in bolečin.