O meni

Moje ime je Nives in sem certificiran ThetaHealing praktik. Zaključila sem začetni ter nadaljevalni ThetaHealing seminar - Basic DNA in Advanced DNA seminar. Sledili so seminarji "Dig deeper" - poglobljeno kopanje, Manifestacija in obilje, Vi in Kreator, Vi in vaš notranji krog. Vsak nov seminar je nov kamenček v mozaiku ThetaHealing, ki dobiva vedno večjo podobo in vlogo v mojem življenju. 

 

S ThetaHealin-om sem se srečala v letu 2018, kljub temu, da sem imela knjigo na svoji knjižni polici že vsaj pet let. Ampak, saj veste, kako rečejo - "Ko je učenec pripravljen, pride učitelj". Že pri branju knjige sem se v ThetaHealing tehniko z eno besedo zaljubila in naslednji logični korak je bil, da sem sama izkusila ThetaHealig osebno svetovanje ter se nato podala na pot učenja te tehnike.

 

Z veseljem delim svoje znanje med svoje stranke, kajti, ko na lastni koži in v svojem življenju vidiš, da tehnika deluje, jo enostavno moraš širiti dalje. Ne pričakujte, da je ta pot gladka in ravna, ampak nagrada, ki vas čaka na koncu, je vredna premagovanja notranjih omejitev in prepričanj ter velike osebne rasti.

 

https://www.thetahealing.com/theta-specialist-profile.html?id=257232.