Kaj je ThetaHealing

ThetaHealing je revolucionarna tehnika zdravljenja in meditacije, ki omogoča fizično, psihično in duhovno zdravljenje z usmerjenim namenom skozi enotno univerzalno energijo in Kreatorja. Metoda ThetaHealing ni povezana z nobeno religijo, ni specifična za nobeno starost, spol ali vero. Pri izvajanju ThetaHealing-a je pomembno je to, da verjamete v dejstvo, da se lahko vsega naučite, spremenite svoja prepričanja o sebi in drugih ter verjamete v univerzalno povezanost s poljem enotnosti in izvorom vsega, kar obstaja.

Ko se povežemo z Izvorom vsega kar je, se naše možgansko delovanje avtomatsko prestavi v Theta stanje zavesti. Obstaja več različnih frekvenc možganskih valov: Alfa, Beta, Theta, Delta in Gama. Možganski valovi so nenehno v gibanju in ustvarjajo frekvence vseh vrst. Vse kar mislimo in naredimo, uravnavajo ravno te frekvence. Znanstveniki so ugotovili, da frekvenca možganskega valovanja Theta, na katerih temelji metoda ThetaHealing omogočajo:

- blažijo stres in spodbujajo dolgotrajno vidno upadanje težav pri ljudeh, ki kažejo zaskrbljenost;

- pospešijo globoko fizično sprostitev in mentalno jasnost;

- pospešujejo govorno sposobnost in IQ govorno izražanje;

- sinhronizirajo delovanje obeh možganskih polovic;

- spodbujajo spomin, spontano mišljenje, domiselno ustvarjanje, zmanjševanje bolečin, spodbujajo dobro počutje in izločanje endrofinov.

 

S pomočjo teh valovanj in s povezavo naše zavesti z Izvorom, je mogoče doseči vse in tudi spremeniti vse. S ThetaHealing postanete kreatorji svojega življenja.